Turgutlu Belediyesinden Personele Yönelik Doğrudan Temin Eğitimi

Turgutlu Belediyesi kurum için eğitim seminerlerine devam ediyor. Bu kapsamda belediye personeline yönelik “Doğrudan Temin Eğitimi” düzenlendi.

Turgutlu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim programı kapsamında SBK Eğitim Danışmanı Süleyman Bahadır Kadron tarafından ilgili belediye personeline yönelik “4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu Mal ve Hizmet Alımları” başlıklı Doğrudan Temin Eğitimi verildi. Eğitime daire müdürleri ve ilgili büro personeli katıldı.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, ”Personelimizin eğitimlerine devam ediyoruz. Daha sağlıklı hizmet verebilmek için güncellenen konular hakkında personelimizi eğitiyor ve güncellemeleri takip ediyoruz” dedi.