#

Turgutlu Belediyesinden SMA Hastası İrem Nur’a Destek Kermesi

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve gönüllü vatandaşların katkılarıyla birlikte SMA Tip 1 hastası olan Turgutlulu İrem Bebek için SMA Farkındalık Kermesi yapıldı. Turgutlu Belediye Hizmet Binasının önünde yapılan kermese, katılım ise yüksek oldu.

Kermeste Turgutlulu yardımsever vatandaşların stantta sunmuş olduğu el emeği ürünler, kıyafet ve atıştırmalık ürünler de satışa sunuldu. Büyük rağbet gören ürünlere vatandaşların yoğun ilgisi ve desteği büyüktü. SMA hastası minik İrem için yapılan kermes, 11 Temmuz pazar gününe kadar Turgutlu Belediye Hizmet Binasının önünde devam edecek olup, tüm Turgutlulu ve yardımsever vatandaşlar katılım sağlayabilir.

Katılımın yüksek olmasından memnun olduğunu söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, ”Türk halkının zor günlerde birbirine bağlılığını burada da gördük. Bugünleri dayanışma içerisinde atlatacağız. Birbirimize destek olmamız lazım. Bizler de o desteği sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de desteklerimiz devam edecek. İrem bebeğimizin SMA Tip 1 hastası olduğunu duyduktan sonra Turgutlu Belediyesi olarak bir sorumluluk aldık. Öncelikle Belediye Encümenimizden İrem bebek için 25 bin TL nakdi yardım çıkarmıştık. Belediyemizin öncülüğünde ve İrem bebek gönüllüleriyle birlikte bir kermes düzenledik. Düzenlemiş olduğumuz kermes Turgutlu için, Türkiye için, yurt dışında yaşayan Türkler için bir farkındalık oluşturmak içindi. Ben buradan bütün Turgutlulu hemşehrilerime Türkiye'de bizi duyan seslere ve hayırseverlerin hepsine çağrıda bulunuyorum. Gelin İrem bebeği hep birlikte yaşatalım. Bütün çabamız, duamız İrem bebeğimizin sağlığına kavuşması için yürütülen kampanyanın başarıya ulaşmasıdır. Gönlü zengin, yardımsever hemşehrilerimize ve desteği olan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi