#

Turgutlu Belediyesinden Yeni Sezonun İlk Oyunu “Torbalar Gözaltı-Junior” Show

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Tiyatro Ekibi, hazırladıkları iki skeçlik komedi türündeki “Torbalar Gözaltı-Junior” Show oyununu sahneleyecek. Oyun, 30 Eylül Cuma akşamı 20:30’da Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Konferans Salonu’nda izleyicisiyle buluşacak.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Tiyatro Ekibi yeni sezonda “Torbalar Gözaltı-Junior” Show oyunu ile perdelerini açacak. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Tiyatro Ekibi, iki skeçlik komedi türündeki tiyatro oyununu izleyicilerin beğenisini sunacak. Dokuz yaş sınırının olduğu oyuna girişler ücretsiz olacak.

“Torbalar Gözaltı-Junior” Show oyunu 30 Eylül Cuma akşamı Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Konferans Salonu’nda sahnelenecek. Oyun saat 20:30’da başlayacak.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Çocuk tiyatro ekibimiz yeni sezon için çok eğlenceli bir oyun hazırladılar. Tiyatro oyununu izlemeye gelecek olan çocuklarımız başta olmak üzere keyifli bir akşam yaşayacağımıza inanıyorum. Tüm tiyatro severlerimizi 30 Eylül Cuma akşamı oyunu izlemeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.