Turgutlu Belediyesine ait Sanayi Çarşısı Projesinde 1 Adet İş Yeri Satışa Çıkıyor

Turgutlu Belediyesinin vizyon proje olarak hayata geçireceği Sanayi Çarşısı Projesinde 7 no.lu dükkan satışa çıkıyor. Sanayi Çarşısı Projesinde 1 adet iş yerinin ihalesi, 30 Mayıs Salı günü saat 14:00’de Turgutlu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Turgutlu Belediye tarihinin en büyük yatırımı olarak hayata geçirilecek olan ve inşaatın hızla devam ettiği Sanayi Çarşısı Projesinde 1 adet iş yeri daha satışa çıkıyor. Yaz aylarından tamamlanması planlanan vizyon projede, 7 no.lu bağımsız iş yerinin satışı, kapalı teklif arttırma usulü ile yapılacak. Eski Manisa Yolu Cepheli 7 no.lu iş yerinin muhammen bedeli 9.500.000,00 TL olarak belirlendi. Projede ihale bedelinin tamamı ihale tarihinden itibaren en geç 10 gün içinde peşin ya da aynı süre içinde ihale bedelinin yüzde 50’si peşin kalanı 5 ay içinde 5 eşit taksitle ödenebilme seçeneği sunuldu. Sanayi Çarşısı Projesinde 7 no.lu bağımsız iş yerinin satış ihalesi, 30 Mayıs Salı günü saat 14:00’de Turgutlu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Sanayi Çarşısı Projesinde satış ihalesi hakkında detaylı bilgiye https://www.turgutlu.bel.tr adresindeki duyurular bölümü ile Hukuk İşleri Müdürlüğünden ulaşılabilir.

Sanayi Çarşısı İhalesi Facebook Üzerinden Canlı Yayınlanacak

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın göreve gelmesi ile başlayan şeffaf belediyecilik anlayışı gereği olarak Sanayi Çarşısı Projesinde 7 no.lu iş yerinin satış ihalesi, Turgutlu Belediyesinin Facebook hesabında canlı yayınlanacak.

İnşaat çalışmalarında sona yaklaşılan proje hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Çetin Akın, “Turgutlu’muzun katma değerini yükseltecek Sanayi Çarşısı Projemiz, Belediyemizin en büyük yatırımı olarak tarihe geçecek. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projemizde 7 no.lu iş yerinin ihalesini 30 Mayıs Salı günü gerçekleştireceğiz. Saat 14:00 itibariyle başlayacak Sanayi Çarşısı ihalemiz her zaman olduğu gibi belediyemizin Facebook hesabından canlı olarak yayınlanacak” dedi.

Sanayi Çarşısı Projesi Özellikleri

Toplam 17. 800 m² inşaat alanı bulunan Sanayi Çarşısı Projesinde, 22 adet prefabrik iş yeri tasarlanıyor. Eski Manisa Yolu cephesine bakan iş yerleri 595 m² ile 680 m² arasında olacak. Söz konusu iş yerleri ayrıca batar katlı şekilde dizayn edildi. Begüm Sokak cephesine bakan iş yerleri ise hem batar hem de bodrum katlı olarak 755 m² ile 1058 m² büyüklüğünde tasarlandı. Her bir iş yerinde 10 ton kapasiteli vinç çalışması için altyapı bırakılacak ve bodrum kat bulunan iş yerlerinde bodrum katlara kolayca yük indirilebilmesi için yük asansör yerleri de eklenecek.