Turgutlu Belediyesinin En Büyük Yatırımı Sanayi Çarşısı’nda 6 İş Yerinin Satışı 4 Nisan Salı Günü

Turgutlu Belediyesinin en büyük yatırımı olarak hayata geçirilecek olan ve inşaatın hızla devam ettiği Sanayi Çarşısı Projesinde 6 iş yerinin daha satış ihalesi yapılacak. Söz konusu ihale 4 Nisan Salı günü saat 14:00’de Turgutlu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek.

Ekim ayında düzenlenen törenle temeli atılan ve yaz aylarında tamamlanması planlanan Sanayi Çarşısı Projesinde 5-6-7-16-17 ve 18 no.lu bağımsız 6 iş yerinin satışı, kapalı teklif arttırma usulü ile yapılacak. Eski Manisa Yolu Cepheli 5-6-7 no.lu bağımsız iş yerlerinin muhammen bedeli 9.500.000,00 TL, Begüm Sokak Cepheli 16-17-18 no.lu iş yerlerinin muhammen bedeli 10.500.000,00 TL- 10.700.000,00 TL olarak belirlendi. Projede ihale bedelinin tamamı ihale tarihinden itibaren en geç 10 gün içinde peşin ya da aynı süre içinde ihale bedelinin yüzde 50’si peşin kalanı 5 ay içinde 5 eşit taksitle ödenebilme seçeneği sunuldu. Sanayi Çarşısı Projesinde 6 iş yerinin satış ihalesi hakkında detaylı bilgiye https://www.turgutlu.bel.tr adresindeki duyurular bölümü ile Hukuk İşleri Müdürlüğünden ulaşılabilir.

Satış ihalesi Facebook üzerinden canlı yayınlanacak

4 Nisan Salı günü saat 14:00’de Turgutlu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak olan 6 iş yerinin satış ihalesi aynı zamanda şeffaf belediyecilik anlayışı gereği Turgutlu Belediyesinin Facebook hesabından canlı olarak yayınlanacak.

Sanayi Çarşısı Projesinde inşaatın hızla devam ettiğini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Turgutlu’muzun katma değerini yükseltecek, istihdama katkı sağlayacak vizyon projemiz Sanayi Çarşısı’nda 6 iş yerinin daha satışını gerçekleştireceğiz. Belediye tarihimizin en büyük yatırımını hayata geçireceğimiz bu projemizde inşaatımızın yaklaşık yüzde 70’lik kısmı tamamlandı. Ödemesi de yine aynı oranda yapıldı. Tüm ihalelerimizde olduğu gibi 4 Nisan Salı günü saat 14:00’de yapacağımız satış ihalesini belediyemizin Facebook hesabından canlı olarak yayınlayacağız” dedi.

Sanayi Çarşısı Projesi Özellikleri

Toplam 17. 800 m² inşaat alanı bulunan Sanayi Çarşısı Projesinde, 22 adet prefabrik iş yeri tasarlanıyor. Eski Manisa Yolu cephesine bakan iş yerleri 595 m² ile 680 m² arasında olacak. Söz konusu iş yerleri ayrıca batar katlı şekilde dizayn edildi. Begüm Sokak cephesine bakan iş yerleri ise hem batar hem de bodrum katlı olarak 755 m² ile 1058 m² büyüklüğünde tasarlandı. Her bir iş yerinde 10 ton kapasiteli vinç çalışması için altyapı bırakılacak ve bodrum kat bulunan iş yerlerinde bodrum katlara kolayca yük indirilebilmesi için yük asansör yerleri de eklenecek.