Turgutlu Belediyesinin İhtiyaç Sahiplerine Uzanan Eli Dosteli’ne Vali Karadeniz’den Ziyaret

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya ve Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu’da depremzedeler için yapılan yardım çalışmalarını inceledi.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya ve Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan deprem felaketinin sonrasında deprem bölgesine ve depremzedelere ulaştırılmak üzere yardım çalışmalarının yapıldığı Turgutlu’da incelemelerini gerçekleştirdi.

Vali Karadeniz incelemeleri sırasında Turgutlu Belediyesinin ihtiyaç sahiplerine ve depremzedelere uzanan eli Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezleri’nin Yeni Mahalle’deki şubesini ziyaret etti. Başkan Çetin Akın, merkezlerde ihtiyaç sahibi vatandaşların ve deprem bölgesinden Turgutlu’ya gelen depremzedelerin kıyafet ve temel hijyen malzemelerinin ücretsiz karşılandığını söyleyerek Vali Karadeniz’e süreç hakkında bilgiler aktardı.

Turgutlu genelinde devam eden yardım çalışmalarının incelendiğini belirten Başkan Çetin Akın, “Valimiz Yaşar Karadeniz ve Kaymakamımız Selami Kapankaya ile birlikte Turgutlu'muzda depremzedelerimize yönelik devam eden yardım çalışmalarını inceledik. Belediyemizin ihtiyaç sahiplerine ve depremzedelerimize uzanan eli Dosteli Merkezlerimizi ziyaret ederek Valimiz Yaşar Karadeniz’e bilgi aktardık. Valiliğimiz ve kaymakamlığımız ile koordineli bir şekilde deprem felaketinin yarattığı hasarı onarabilmek adına elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.