Turgutlu Belediyesinin İmza Projesinin Yüzde 70’i Tamamlandı

Turgutlu Belediyesi tarihinin en büyük yatırımı olan Sanayi Çarşısı projesinde sona yaklaşıldı. Proje alanında incelemelerde bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, ”Sanayi Çarşısı projesi Turgutlu’ya çok yakışacak” dedi.

Turgutlu Belediyesinin vizyon projesi olarak hayata geçireceği Sanayi Çarşısı projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kolonların tamamlandığı proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Çetin Akın 94 Milyon TL’lik yatırımın kente önemli bir kazanım olacağının altını çizdi. Buradan elde edilen gelirle kentin farklı noktalarında hayata geçirilecek projeler finanse edilecek.

Kentimizin en büyük yatırımına imza atmak bizlerin doğru yolda ilerlediğinin bir kanıtı”

Başkan Çetin Akın, ”Belediyemizin en büyük yatırımı olan vizyon projemizde kolonlar tamamlandı, çalışmalar aralıksız sürüyor. Projenin neredeyse yüzde 70’i tamamlandı. Bizim projelerimiz ağır aksak değil, hızlı ilerliyor. Kentimizin en büyük yatırımına imza atmak bizlerin doğru yolda ilerlediğinin bir kanıtı. Sanayi Çarşısı projemizde 6 adet iş yerinin daha satış ihalesini 4 Nisan Salı günü gerçekleştireceğiz. Buradan elde edilen gelirle Turgutlu’muzun farklı noktalarındaki projeler finanse ediliyor. Hem Turgutlu tarihinin en büyük projesine imza atıyoruz hem de kentin diğer noktalarına bu proje kapsamında kaynak sağlamış oluyoruz” dedi.