#

Turgutlu Belediyesinin Katkılarıyla Amatör Kick Boks Galası 6 Kasım Pazar Günü

Turgutlu Belediyesi katkılarıyla amatör kick boks galası düzenlenecek. “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Uyuşturucuya Hayır Amatör Kick Boks Galası” 6 Kasım Pazar günü saat 16:00’da Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Galaya girişler ücretsiz olacak.

Sporun her branşında önemli yatırımlar hayata geçiren Turgutlu Belediyesi, sporcuların yanında olmaya devam ediyor. Turgutlu Belediyesinin katkılarıyla Türkiye Kick Boks Federasyonu Manisa Kick Boks İl Temsilcisi Tayfun Özcan’ın organizatörlüğünde düzenlenecek olan amatör kick boks galası aynı zamanda “Uyuşturucuya Hayır” sloganıyla da kötü madde kullanımına karşı farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Uyuşturucuya Hayır Amatör Kick Boks Galası” 6 Kasım Pazar günü saat 16:00’da başlayacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda yapılacak galaya girişler ücretsiz olacak.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Turgutlu Belediyesi olarak sporun her branşında özellikle amatör sporcularımızı desteklemeye devam ediyoruz. Türkiye Kick Boks Federasyonu Manisa Kick Boks İl Temsilciliği tarafından organize eden ve önemli bir sosyal mesaj da içeren bu müsabakaya tüm halkımızı davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.