Turgutlu Belediyesinin Katkılarıyla Amatör Kick Boks Galası Düzenlendi

Turgutlu Belediyesinin katkılarıyla Türkiye Kick Boks Federasyonu Manisa Kick Boks İl Temsilcisi Tayfun Özcan’ın organizatörlüğünde “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Uyuşturucuya Hayır Amatör Kick Boks Galası” düzenlendi. Yarışmada dereceye giren sporculara ödüllerini Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan ile Turgutlu Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Maliz takdim etti.

Sporun her branşında yatırım ve desteklerini sürdüren Turgutlu Belediyesinin katkılarıyla amatör kick boks galası düzenlendi. Türkiye Kick Boks Federasyonu Manisa Kick Boks İl Temsilcisi Tayfun Özcan’ın organizatörlüğünde Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda gerçekleşen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümünün de kutlandığı “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Uyuşturucuya Hayır Amatör Kick Boks Galası”nda aynı zamanda kötü madde kullanımına karşı farkındalık yaratıldı. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan ile Turgutlu Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Maliz, müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Belediyemizin katkılarıyla düzenlenen amatör kick boks galasında genç sporcularımızın müsabakalarını ilgiyle takip ettik. Turgutlu Belediyesi olarak sporun her alanında sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.