#

Turgutlu Belediyesi’nin Namağlup Yıldız Kızları Anadolu Şampiyonası’nda

Turgutlu Belediyespor U16 Kız Basketbol Takımı, U16 Kızlar Bölge Şampiyonası’nın playoff maçında rakibi Datça Belediyesini 76-36 yenerek namağlup birinci olmayı başardı.

Manisa İl Şampiyonası’nın namağlup şampiyonu olarak Bölge Şampiyonası’nda mücadele eden Turgutlu Belediyespor U16 Kız Basketbol Takımı, şampiyonanın playoff maçında rakibi Datça Belediyesini 76-36 yenerek namağlup birinci oldu. Turgutlu Belediyespor U16 Kız Basketbol Takımı, şampiyona boyunca oynadığı 4 maçın tamamından galip gelerek Anadolu Şampiyonası’na namağlup birinci olarak katılmaya hak kazandı. Turgutlu Belediyespor U16 Kız Basketbol Takımı, nisan ayında başlayacak Anadolu Şampiyonası’na katılarak Manisa’yı temsil edecek. Anadolu Şampiyonası’na ise 32 takım katılacak.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz, “Bölge Şampiyonası boyunca oynadığı 4 maçın tamamını kazanarak namağlup birinci olan U16 Kız Basketbol Takımımız oyuncuları ve teknik ekibini kutluyorum. Takımımızın Anadolu Şampiyonası’nda Turgutlu’muzu ve Manisa’mızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Nisan ayında Anadolu Şampiyonası’nda mücadele edecek olan takımımıza şimdiden başarılar diliyorum ” dedi.