Turgutlu Belediyesinin Vizyon Projesinde 12 İş Yeri Satıldı

Turgutlu Belediyesi Sanayi Çarşısı Projesinde 7 no.lu bağımsız bölümün satış ihalesi yapıldı. Sanayi Çarşısı’nda toplamda 12 adet iş yerinin satışı gerçekleşti.

Turgutlu Belediyesi tarafından Turgutlu’nun en büyük yatırımı olarak hayata geçirilecek olan Sanayi Çarşısı projesinde bir adet iş yerinin daha satış ihalesi yapılarak toplam satılan iş yeri sayısı 12’ye yükseldi. İhaleye çıkan Eski Manisa Yolu Cepheli 7 no.lu bağımsız bölümün 9 milyon 550 bin TL’ye satışı yapıldı. Yapımı yüzde 85’i aşkın seviyeye ulaşan ve yaz aylarında tamamlanacak Sanayi Çarşısı Projesinde, toplam 12 iş yeri satılarak 115 milyon 845 bin TL kaynak yaratıldı. Kalan 8 adet iş yerinin satış ihalesinin ise önümüzdeki günlerde yapılması planlanıyor.

Doğru, yerinde, etkin çalışmalarımız ve yatırımlarımızla Turgutlu'muzun katma değerini her geçen gün yükseltmeye devam ediyoruz”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Belediye tarihimizin en büyük yatırımıyla hayata geçireceğimiz, vizyon projemiz Sanayi Çarşısı'nda 7 no.lu bağımsız bölümün satış ihalesini gerçekleştirdik. Bugünkü ihale sonucuyla birlikte toplamda 12 iş yerinin satışını yaptık. Satışlardan elde ettiğimiz 115 milyon 845 bin TL ile Turgutlu'muza kazandıracağımız yeni proje ve hizmetlerimize de kaynak yaratmış olduk. Yaz aylarında tamamlayacağımız Sanayi Çarşısı projemizde kalan 8 adet iş yeri için satış ihalesini de önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. Doğru, yerinde, etkin çalışmalarımız ve yatırımlarımızla Turgutlu'muzun katma değerini her geçen gün yükseltmeye devam ediyoruz. Projemizde iş yeri sahibi olan hemşehrilerime hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.