Turgutlu Belediyesinin Vizyon Projesinde 14’üncü İş Yeri Satıldı

Turgutlu Belediyesi Sanayi Çarşısı Projesinde bir iş yerinin daha satış ihalesi yapıldı. İhalede satışa çıkan 15 no.lu iş yeri satıldı.

Turgutlu Belediyesinin geçtiğimiz ekim ayında temelini attığı ve anahtar teslimlerinin temmuz ayında yapılmasının planlandığı Sanayi Çarşısı Projesinde bir iş yeri daha satışa çıktı. Turgutlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan ihalede 15 no.lu bağımsız bölümün 11 milyon 630 bin TL bedelle satışı gerçekleşti. Vizyon proje Sanayi Çarşısı’nda söz konusu ihaleyle beraber satışı yapılan iş yerlerinin toplam sayısı 14’e yükselmiş oldu.

İhale aynı zamanda şeffaf belediyecilik anlayışı doğrultusunda Turgutlu Belediyesinin Facebook hesabından canlı olarak yayınlandı.

İhalenin sonunda açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Belediye tarihimizin en büyük yatırımıyla hayata geçireceğimiz Sanayi Çarşısı’nda 15 no.lu bağımsız bölümün satışını gerçekleştirdik. Bugünkü ihale sonucuyla birlikte toplamda 14 adet iş yerinin satışını yaptık. Kalan 6 adet iş yerimizin önümüzdeki günlerde güncel fiyatları baz alarak ihalesine çıkacağız. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.