Turgutlu Belediyesinin Vizyon Projesinde Üç İş Yerinin Satış İhalesi 16 Mayıs Salı Günü Yapılacak

Turgutlu Belediyesi Sanayi Çarşısı projesinde üç iş yerinin daha satış ihalesi gerçekleşecek. İhale 16 Mayıs Salı günü saat 14:00’de Turgutlu Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak.

Turgutlu Belediyesi tarihinin en büyük yatırımı olan ve vizyon proje olarak kente kazandırılacak Sanayi Çarşısı projesinde üç iş yerinin daha satışı yapılacak. Toplam 22 adet iş yerinden oluşan ve inşaatın yüzde 80’inin tamamlandığı projede 5-7 ve 18 No.lu bağımsız bölümlerin satışı kapalı teklif usulü arttırma ihalesi ile ayrı ayrı yapılacak. Eski Manisa Yolu Cepheli 497,90 m2 büyüklüğünde, zemin ve batar kattan oluşan 5 ve 7 No.lu iş yerinin muhammen bedeli 9,500,000,00 TL olarak belirlendi. Begüm Sokak Cepheli, 867,20 m2 büyüklüğe sahip, bodrum, zemin ve batar kattan oluşan 18 No.lu iş yerinin muhammen bedeli ise 10.600.000,00 TL oldu. Söz konusu iş yerleri için ihale bedelinin tamamı ihale tarihinden itibaren en geç 10 gün içinde peşin veya yüzde 50’sini peşin ve kalanını 5 ay içinde 5 taksitle ödenebilme seçeneği sunuldu.

Turgutlu Belediyesinin Facebook hesabından canlı olarak yayınlanacak satış ihalesi, 16 Mayıs Salı günü saat 14:00’de gerçekleşecek. 5-7 ve 18 No.lu bağımsız bölümlerin satışını kapsayan ihale hakkında https://www.turgutlu.bel.tr/kurumsal/duyurular/ adresi üzerinden veya Hukuk İşleri Müdürlüğünden detaylı bilgi alınabilir.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Vizyon projemiz olarak Turgutlu’muza kazandıracağımız ve inşaat aşamasında sona yaklaştığımız Sanayi Çarşısı’nda üç iş yerinin satışını yapacağımız ihale ile gerçekleştireceğiz. Kentimizin değerini yükseltecek, yeni yatırımlara ve istihdama kapı açacak olan projemizden elde edilen gelirle aynı zamanda yeni projelerimize kaynak yaratmış olacağız” dedi.