Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Bursa’ya Konuk Oluyor

Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı on yedinci maçında rakibi Karacabey Belediyespor ile mücadele etmeye hazırlanıyor. Deplasmanda oynanacak maç 21 Şubat Pazar günü saat 15:00’da gerçekleşecek.

Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 2. Ligin 20. Haftasında rakibi Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Rakip takımın evinde oynanacak olan maç 21 Şubat Pazar günü, saat 15:00’da başlayacak. Sahadan galip ayrılarak on ikinci galibiyetini elde etmek isteyen Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı maç öncesi son hazırlıklarını tamamladı.

Erkek Voleybol Takımının Bursa’dan galibiyetle döneceğine inandıklarını belirten Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Turgutlu Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz, “Erkek Voleybol Takımımızın yarın oynayacağı maçı da kazanarak rakip takımın sahasından galip ayrılacağına inanıyor, oyuncularımız ve teknik ekibimize başarılar diliyorum” dedi.