Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Denizli Temsilcisini Konuk Edecek

Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 2. Ligin 21. Haftasında Denizli takımı Cavidil Spor’u evinde ağırlayacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda oynanacak maç 27 Şubat Cumartesi günü, saat 14:00’da başlayacak.

Bu yıl on iki galibiyetle 2. Ligde mücadele eden Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 21. Haftadaki maçını kendi evinde oynayacak. Cavidil Spor ile karşı karşıya gelecek Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, on üçüncü galibiyetini kazanmak için sahada kıran kırana mücadele edecek. Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda gerçekleşecek karşılaşma, 27 Şubat Cumartesi günü 14:00’da ilk düdüğün çalmasıyla başlayacak.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Turgutlu Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz, “Erkek Voleybol Takımımız yarın Denizli temsilcisi Cavidil Spor’u konuk edecek. Sportmence oynanacağına inandığımız karşılaşmayı Erkek Voleybol Takımımızın kazanmasını arzu ediyor, oyuncularımıza ve teknik ekibimize başarılar diliyorum” dedi.