#

Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımından Altıncı Galibiyet

Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Denizli’den galibiyetle döndü. Rakibi Cavidil Spor’u 3-2 mağlup etmeyi başaran Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı ligdeki yerini korumaya devam ediyor.

Kıran kırana geçen ve 5 sette tamamlanan maçta 22- 25, 18-25, 26-24, 25-22 ve 12-15’lik skorlarla maçı kazanan Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, sezonun altıncı galibiyetini alarak evine döndü. Turgutlu Belediyespor As Başkanı ve Başkan Yardımcısı Fırat Honaz ve eşi Nazan Honaz Erkek Voleybol Takımını yalnız bırakmayarak maçı Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ile birlikte tribünden izledi.

Maçın sonunda konuşan Turgutlu Belediyespor As Başkanı ve Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Erkek Voleybol Takımımız, rakibi Cavidil Spor’u 3-2’lik skorla yenerek Turgutlumuz’a galibiyet sevinci yaşattı. Rakip sahada gösterdiği başarılı mücadeleyle altıncı galibiyetini elde eden Erkek Voleybol Takımımızı yürekten kutlarım. Ayrıca Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan ve Babadağ Belediye Başkanımız Ali Atlı’ya misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Bizler de belediye başkanlarımızı Turgutlumuz’da misafir etmekten mutluluk duyarız ” dedi.