#

Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımının Rakibi İnegöl Belediyespor

Voleybol Erkekler 2. Liginde mücadele eden Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı rakibi İnegöl Belediyespor ile galibiyet için yarışacak. Yeniceköy Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek karşılaşma 14 Kasım Cumartesi günü, saat 13:00’da başlayacak.

Geçtiğimiz yıl bölgesel ligdeki başarısının ardından bu yıl 2. Ligde Turgutlu’yu temsil eden ve son iki maçını 3-0 kazanan Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, sezonun beşinci maçında İnegöl Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Deplasmanda mücadele edecek olan Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 14 Kasım Cumartesi günü, saat 13:00’da Yeniceköy Spor Salonunda rakibi İnegöl Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Cumartesi günü gerçekleşecek maç öncesi konuşan Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Yener Baştürk, “Oynadığımız son iki maçı 3-0 kazanarak Turgutlu’ya art arda galibiyet sevinci yaşattık. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız maçı da kazanarak geri dönmek istiyoruz” dedi.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Turgutlu Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz ise, “Erkekler Voleybol 2. Liginde başarıyla mücadele eden Erkek Voleybol Takımımız cumartesi günü deplasmanda rakibiyle galibiyet için yarışacak. Teknik ekibimiz ve oyuncularımıza başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.