Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımının Rakibi Tofaş Spor

Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı on altıncı maçına çıkmaya hazırlanıyor. Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı rakibi Tofaş Spor ile 13 Şubat Cumartesi günü, saat 14:00’de Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda karşı karşıya gelecek.

Bu yıl 2. Ligde mücadele ederek on galibiyet elde eden Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, on birinci galibiyeti için sahaya çıkıyor. Rakibi Tofaş Spor’u kendi evinde ağırlayacak olan Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı maç öncesi son hazırlıklarını tamamladı. Kıran kırana geçecek maç, 13 Şubat Cumartesi günü (yarın), saat 14:00’da Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda oynanacak.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Turgutlu Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz, “Erkek Voleybol Takımımızın yarın oynayacakları maçta on birinci galibiyetlerini kazanacaklarına inanıyor, oyuncularımıza ve teknik ekibimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.