#

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Sırt Reklamı: “Saklı Cennet”

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı sırt reklamı için ilçenin önemli işletmelerinden Saklı Cennet Cafe, Kahvaltı, Restoran ile sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Yaptığı transferler ile bu sezon iddialı bir kadro oluşturan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımına ilçenin önemli firmalarından destekler gelmeye devam ediyor. EFKAR Et Kombinası, Gamalı Köftecisi ve Çilek Mobilya Turgutlu şubesi ile imzalanan sponsorluk sözleşmelerinin ardından son olarak ilçede Cafe, Kahvaltı ve Restoran olarak hizmet veren Saklı Cennet ile sponsorluk sözleşmesi imzalandı. İmzalanan sözleşmeye göre Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımının sırt reklamında “Saklı Cennet” ismi yer alacak.

Turgutlu Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen imza törenine Turgutlu Belediye ve Turgutlu Belediyespor Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcısı ve Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz, Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, Saklı Cennet Cafe, Kahvaltı, Restoran İşletmesinin Sahibi Gökhan Düzkaya katıldı.

Aynı zamanda Turgutluspor As Başkanı da olan Saklı Cennet işletmesinin sahibi Gökhan Düzkaya: “Uzun yıllardır sporun ve sporcunun yanında olan birisi olarak Manisa’nın tek kadın basketbol takımına sponsor olduğumuz için oldukça mutluyuz. Özellikle futbol dışında branşların, sporcuların desteklenmesi ve teşvik edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımını daha üst liglerde görmeyi diliyorum. Umarım sezon sonunda şampiyonluğa ulaşırız. Hem Turgutlu Belediyespor’a hem de işletmemize hayırlı olsun.”şeklinde konuştu.

Turgutlu Belediye ve Turgutlu Belediyespor Başkanı Çetin Akın: “Gökhan Düzkaya’ya ve Saklı Cennet işletmesine verdikleri önemli destek için teşekkür ediyorum. İlçemizin önemli işletmeleri taşını elin altına koydu ve takımımıza destek sundular. Başarılı olmanın yolu birlik olmaktan geçiyor. Biz bunu sağladığımıza inanıyoruz. Sponsorlarımızın desteğiyle Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol takımını inşallah sezon sonunda bir üst lige taşıyacağız.”dedi.