#

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Altıncı Galibiyetin Peşinde

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, deplasmanda oynadığı üç maçın ardından rakibini kendi evinde ağırlayacak. Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımının İstanbul Panterleri ile karşı karşıya geleceği maç, 1 Mayıs Cumartesi günü saat 14:00’da Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda oynanacak.

Türkiye Kadınlar Bölgesel Ligi C Grubunda oynadığı tüm maçlardan galip taraf olarak ayrılan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, rakibi İstanbul Panterleri ile ikinci kez mücadele edecek. İstanbul Panterleri ile oynadığı ilk maçı 88-49 kazanan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, rakibini bu kez kendi evinde ağırlayacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda oynanacak karşılaşma 1 Mayıs Cumartesi günü saat 14:00’da başlayacak. Maç aynı zamanda Turgutlu Belediyesinin Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Serdar Babacan, “Deplasmanda oynadığımız üç maçın ardından yarın kendi evimizde rakibimizle mücadele edeceğiz. İlk maçımızdan itibaren artan tempomuz ve ortaya koyduğumuz başarılı hamlelerle sahadan galip olarak ayrılan taraf hep biz oluyoruz. Rakibimizle ikinci kez karşı karşıya geleceğiz. Takım olarak hazırlıklarımızı ve planlamalarımızı yaptık. Yarınki maçımızda da galip olan takımın biz olacağına inanıyoruz” dedi.