#

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Balıkesir Deplasmanında

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımının bu haftaki rakibi Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor olacak. Deplasmanda oynanacak karşılaşmada Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı rakibiyle 25 Aralık Cumartesi günü saat 15:00’da karşı karşıya gelecek.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı on dördüncü maçını Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor ile oynayacak. Deplasmandaki 7’nci maçına çıkacak olan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, TKBL’de ilk yarının sona ermesine az bir süre kala galibiyet hanesine bir yenisi daha eklemek için mücadelesini sürdürecek.

Turgutlu Belediyespor – Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor karşılaşması 25 Aralık Cumartesi günü saat 15:00’da Edremit Spor Salonu’nda oynanacak.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “İlk yarının bitimine az bir zaman kaldı. On üç maçtır gösterdiğimiz mücadelenin aynısını cumartesi günü oynayacağımız karşılaşmada ortaya koyacağız. Güzel bir maç oynayarak evimize galip olarak dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.