#

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Çeşme Deplasmanında

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Çeşme deplasmanına çıkmaya hazırlanıyor. Turgutlu Belediyespor’un Çeşme Basketbol Takımı ile karşı karşıya geleceği karşılaşma 04 Şubat Cuma günü saat 14:00’da Atatürk Çeşme Spor Salonu’nda oynanacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginin (TKBL) 20. haftası Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı – Çeşme Basketbol Takımı maçıyla başlayacak. Çeşme Basketbol Takımı ile oynadığı ilk maçı 85-71 kazanan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, deplasmandaki karşılaşmayı da kazanarak rakibine karşı 2’de 2 yapmayı hedefliyor.

Atatürk Çeşme Spor Salonu’nda oynanacak Turgutlu Belediyespor- Çeşme Basketbol karşılaşması, 04 Şubat Cuma günü saat 14:00’da başlayacak. Maç TBF’nin youtube sayfasından canlı olarak izlenebilecek.

Maç öncesinde değerlendirmede bulunan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “Son iki haftada lider Emlak Konut ve Mersin Büyükşehir Belediyesi ile oynadığımız maçlardan ne yazık ki istediğimiz sonuçları alamadık. Takım olarak geçmiş maçları bir kenara bırakıp önümüzdeki maçlara odaklanmış durumdayız. Bu haftaki rakibimiz Çeşme Basketbol Takımı olacak. Son ana kadar mücadelenin eksik olmayacağı, temponun hiç düşmeyeceği bir maç oynayacağız. Hedefimiz, rakibimizi kendi sahasında yenerek evimize dönmek. Bu maçı kazanarak Çeşme Basketbol Takımına karşı ikinci galibiyetimizi elde edeceğimize inanıyoruz” dedi.