Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Elazığ İl Özel İdare’ye Konuk Olacak

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, deplasman mücadelesinde Elazığ İl Özel İdare Takımı ile karşı karşıya gelecek. Elazığ İl Özel İdare Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, 11 Mart Cumartesi günü saat 14:00’da başlayacak.

Manisa’nın tek kadın basketbol takımı olarak Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki mücadelesine devam eden Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bu haftaki maçında Elazığ İl Özel İdare Takımı’nın sahasına konuk olacak. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) 24. haftasında ikinci kez karşı karşıya gelecek olan Turgutlu Belediyespor-Elazığ İl Özel İdare maçı, 11 Mart Cumartesi günü saat 14:00’da Elazığ İl Özel İdare Spor Salonu’nda oynanacak.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Kaan Artun, “Cumartesi günü önemli maçlarımızdan birine daha çıkıyoruz. Ne yazık ki son maçlarımızda istemediğimiz sonuçları alıyoruz. Elazığ İl Özel İdare Takımı ile ikinci kez karşılaşacağız. Bu karşılaşmayı kazanmayı çok istiyoruz. Bunun için elimizden gelen tüm mücadeleyi göstereceğiz. Turgutlu’ya galibiyetle döneceğiz” dedi.