#

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı İlk Deplasman Maçına Çıkıyor

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi C Grubunda mücadele eden Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, deplasmanda oynayacağı ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Rakibi İstanbul Panterleri’nin evinde oynanacak maçın başlangıç düdüğü 21 Nisan Çarşamba günü saat 14:00’da çalacak.

Bu yıl şampiyonluk hedefiyle sahada mücadele eden ve oynadığı ilk iki maçında rakiplerini mağlup etmeyi başaran Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı deplasmandaki ilk maçına çıkıyor. Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi C Grubundaki üçüncü maçına çıkacak olan Belediyespor Kadın Basketbol Takımının rakibi ise İstanbul Panterleri olacak. Caferağa Spor Salonunda gerçekleşecek karşılaşma 21 Nisan Çarşamba günü saat 14:00’da başlayacak.

Rakip takımın sahasında oynanacak ilk maçta da hedeflerinin galibiyet olduğunu ifade eden Turgutlu Belediyespor Başantrenörü Serdar Babacan, "Lige 2'de 2 yaparak başladık. Bu maçtaki hedefimizde mutlak galibiyet. Rakibimiz genç ve sert bir takım. Hazırlıklarımızı bu çerçevede tamamladık. İyi bir oyunla kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.