#

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı İlk Maçına Çıkıyor

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı yeni sezonun ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda oynanacak karşılaşma 28 Mart Pazar günü, saat 14:00’da başlayacak.

Bu yıl Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde (KBBL) “şampiyonluk” parolasıyla sahada mücadele edecek olan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı 2020-2021 sezonunda oynayacağı ilk maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginin 2. Haftasında ilk rakibi olan Çerkezköy Belediyesini kendi evinde ağırlayacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda kıran kırana geçecek maçın başlangıç düdüğü 28 Mart Pazar günü, saat 14:00’da çalacak.

Belediyespor Kadın Basketbol Takımının ilk maçına çıkmasıyla ilgili görüşlerini ifade eden Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Turgutlu Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz, “Kadınların her alanda güçlü olduğunu göstermek ve kadın cinayetlerine dikkat çekmek amacıyla Başkanımız Çetin Akın’ın önderliğinde kurduğumuz Kadın Basketbol Takımımız bu pazar günü ilk maçına çıkacak. Bu sezonu şampiyon olarak tamamlayıp bir üst lige çıkacağımıza inancımız tam. Kadın Basketbol Takımı teknik ekibi ve oyuncularımızın başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum” dedi.