Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Lidere Konuk Olacak

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, namağlup lider Emlak Konut’un evine konuk olacak. Başakşehir Spor Kompleksi’nde 22 Ocak Cumartesi günü oynanacak müsabaka saat 14:00’da başlayacak.

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Gelişim ile deplasmanda oynadığı maçı 51-49 kazanan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, TKBL’nin 18. Haftasında lider Emlak Konut ile mücadele edecek. Sezon başından beri namağlup liderliğini koruyan Emlak Konut Takımı ile oynanacak maç, 22 Ocak Cumartesi günü saat 14:00’da Başakşehir Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “Cumartesi günü zor maçlarımızdan birine çıkacağız. Sezon başından itibaren şampiyonluk için en güçlü adaylardan biri olarak gösterilen ve ligde oynadığı tüm maçları kazanan Emlak Konut Takımı ile ikinci kez karşı karşıya geleceğiz. Liderle oynayacağımız karşılaşmayı kazanmayı çok istiyoruz. Bunun içinde elimizden gelen tüm mücadeleyi göstereceğiz” dedi.