#

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Play Off’a Bir Adım Daha Yaklaştı

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı rakibi Tarsus Belediyesini 75-58 yendi. Sezon boyunca sahada büyük başarı gösteren Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Play-off yolunda emin adımlarla ilerliyor.

TKBL’de başarılı bir performans gösteren Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı TKBL’nin 26. Haftasında Tarsus Belediyesi Takımı ile karşı karşıya geldi. Tarsus Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı maç boyunca üstünlüğünü korumayı başardı. Maçın ilk yarısını 43-35 galibiyetle kapatan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, maç sonunda ise 75-58’lik skorla rakibini mağlup etti. Kırmızı siyahlılar elde ettiği galibiyet ile Play-off’a bir adım daha yaklaştı.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımında Ashley Nneka Ezeh 17 sayı ve 7 ribaund ile maça en büyük katkı sağlayan oyuncu oldu. Gamze Sena Dülegöz 17 sayı ve 4 ribaund, Halime Vural 15 sayı ve 8 ribaund ile maçın diğer skorer isimleri oldular.

Turgutlu Belediyespor Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “Çok iyi bir maç oldu bizim için. Play-off yolunda çok önemli bir galibiyet elde ettik. Oyucularımızı tebrik ediyor, onlarla gurur duyuyorum. TKBL’de kendini ispatlamış bir takımımız var. Sezonun başından beri play off iddiamızı koruyoruz. Önümüzdeki süreçte bütün amacımız Play-off yolunda başarılı bir mücadele sergilemek olacak.” şeklinde konuştu.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz, “Çok kıymetli bir galibiyet aldık. Bu sezon gerçekten kızlarla önemli başarılara imza attık. Kendinden emin bir takımımız var. Bu galibiyetimiz şehrimize armağan olsun. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.