#

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Rakibine Geçit Vermedi

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol takımı kendi evinde karşılaştığı rakibi Tarsus Belediyesini 71-62mağlup etti.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Cumartesi günü Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanan müsabakada rakibi Tarsus Belediyesini yenerek haftayı galibiyetle noktaladı. Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, on birinci maçında Tarsus Belediyesi Takımını evine konuk etti. Rakibini 71-62 yenen Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı maç boyunca mücadelesini sürdürdü. Ashley Nneka Ezeh 20 sayıyla takıma en fazla sayı kazandıran oyuncu olurken Halime Vural 14, Gamze Sena Dülegöz 11 sayıyla maçın diğer skorer isimleri oldular.

Başkan Çetin Akın maçı tribünden takip etti

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Eşi Sabriye Akın, Kızı Gülce Akın, Manisa Miletvekili Bekir Başevirgen, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Meclis Üyeleri ve daire müdürleri ile birlikte karşılaşmayı tribünden takip ederek Kadın Basketbol Takımını yalnız bırakmadı.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Turgutlu Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz yaptığı açıklamada, “ Kadın Basketbol Takımımız çok önemli bir galibiyet elde etti. Gökhan Hocamızın takımımıza yeni bir soluk getirdiğini hissediyoruz. Tarsus Belediyesi ile oynadıkları müsabakada azimlerini ve inançları bir an olsun bırakmayan Kadın Basketbol Takımımıza ve teknik heyetimize çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı ise, “ Maç boyunca mücadelemizi hiç kaybetmedik. Çalışmalarımızın hediyesini bu güzel galibiyetle taçlandırdık. Bundan sonraki hedeflerimiz ise koşulsuz mutlak galibiyet olacak. Ortaya koydukları başarı ve mücadele için oyuncularımızı tebrik ediyorum” dedi.