Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Sağlık Taramasından Geçti

Turgutlu Belediyespor’un sağlık sponsoru MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı oyuncuları sağlık taramasından geçti.

Yeni sezon öncesi Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımının oyuncularına sağlık taraması yapıldı. MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde kan değerlerine bakılan sporcular; kardiyoloji, iç hastalıkları ve ortopedi alanlarında muayene edildi. Tüm bu tetkikler sırasında MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Merkezi Genel Müdürü Dr. Hülya Yurtdaş Pirinççi sporcularla yakından ilgilendi.

MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Merkezi’ne desteklerinden dolayı teşekkür eden Belediyespor Başkanı ve Başkan Yardımcısı Fırat Honaz: “Kadın Basketbol Takımımız ayrıntılı sağlık kontrollerinden geçti. Yeni sezon çalışmalarımıza sağlıklı ve çok güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Sağlık sponsorumuz MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Merkezi Ailesine teşekkür ederiz” dedi.