Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Yalova VIP’e Konuk Olacak

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımının Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 8. Hafta karşılaşmasında rakibi HDI Sigorta Yalova VIP olacak. Yalova 90. Yıl Spor Salonunda oynanacak müsabaka 21 Kasım Pazar günü saat 14:00’da başlayacak.

TKBL’de mücadelesini sürdüren Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı deplasmanda oynayacağı dördüncü maçında HDI Sigorta Yalova VIP’in evine konuk olacak. Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Yalova’da oynanacak karşılaşmada galibiyet parolasıyla sahada tüm gücünü ortaya koyacak.

Turgutlu Belediyespor – HDI Sigorta Yalova VIP maçı, 21 Kasım Pazar günü saat 14:00’da Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Deniz Olgun, “TKBL’nin 8. Haftasında rakibimiz HDI Sigorta Yalova VIP Takımı ile karşı karşıya geleceğiz. Pazar günü oynayacağımız maç için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Her maçta olduğu gibi bu maçta da galibiyet hedefiyle sahada mücadelemize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.