Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımında Hedef Dördüncü Galibiyet

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı dördüncü maçında Tekirdağ takımının evine konuk oluyor. Çerkezköy Belediyesi ile gerçekleşecek karşılaşma 24 Nisan Cumartesi günü saat 13:00’da başlayacak.

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde C Grubunun nağmalup lideri Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, deplasmandaki ikinci maçına çıkıyor. Oynadığı üç maçtan galip olarak ayrılan Belediyespor Kadın Basketbol Takımının rakibi ise Çerkezköy Belediyesi olacak. Çorlu Spor Salonunda oynanacak karşılaşma, 24 Nisan Cumartesi günü saat 13:00’da başlayacak.

Belediyespor Kadın Basketbol Takımının oynayacağı dördüncü maç ile ilgili açıklamada bulunan Turgutlu Belediyespor Başentrenörü Serdar Babacan, “Grubumuzda namağlup lider olarak mücadelemizi sürdürüyoruz. Aldığımız her galibiyet ile motivasyonumuz daha da artarak oynayacağımız diğer maçlara hazırlanıyoruz. Genç ve azimli bir takımız. Hedefimiz her zamanki gibi yarınki maçı da kazanarak galibiyet serimizi sürdürmek olacak” dedi.