#

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımında Yoğun Hafta

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, bu hafta iki maça çıkacak. İlk maçını Botaş Gelişim ile 23 Şubat Çarşamba günü oynayacak olan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, 26 Şubat Cumartesi günü ise HDI Sigorta Yalova VIP Takımı ile karşı karşıya gelecek.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL), 22 ve 23. hafta karşılaşmalarını aynı hafta içerisinde oynayacak. Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, ilk maçında ligin güçlü ve iddialı takımlarından biri olan ve ikinci sırada yer alan Botaş Gelişim Takımıyla deplasmanda mücadele edecek. TKBL’nin 23. hafta müsabakalarında HDI Sigorta Yalova VIP Takımı, Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımının evine konuk olacak.

Turgutlu Belediyespor-Botaş Gelişim mücadelesi 23 Şubat Çarşamba günü saat 18:00’da Ankara DSİ Spor Salonu’nda yaşanacak. Turgutlu Belediyespor-HDI Sigorta Yalova VIP karşılaşması ise 26 Şubat Cumartesi günü saat 14:30 Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “İki haftalık sezon arasından sonra Samsun Basketbol İhtisas Takımı ile oynadığımız maçı 98-41 kazandık. Bu hafta ise biri kendi sahamızda biri de deplasmanda olmak üzere iki maça çıkacağız. Bu haftaki maçlarımızda güçlü ve iddialı takımlara karşı tüm mücadelemizi göstereceğiz. Takım olarak zor bir hafta bizi bekliyor. Elimizden gelen tüm gayret ve motivasyonla oynayarak en iyi sonuçları alacağımıza inanıyoruz” dedi.