#

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımından 3E Girişim Şirketine Teşekkür Ziyareti

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Burhaniye Belediyespor karşılaşması sonrası takım sponsorlarından biri olan 3E Girişim Şirketini ziyaret etti.

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi C Grubunda oynadığı yedinci maçında rakibi Burhaniye Belediyesporu 68-76’lık skorla yenerek bitime bir hafta kala hem liderliğini garantiledi hem de adını final grubuna yazdırdı. Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, maçın ardından 3E Girişim Şirketini ziyaret ederek galibiyet sevincini paylaştı. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz ile birlikte 3E Girişim Şirketini ziyaret eden Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik ekibi işletme sahiplerinden Melih Bildiren ile bir araya geldi. Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ziyaretleri sırasında Melih Bildiren’e takımın imzalı formasını hediye etti.

Takım sponsorlarından 3E Girişim Şirketine gerçekleştirdikleri ziyaret ile açıklama yapan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz, “Kadın Basketbol Takımımız ile birlikte Burhaniye Belediyespor karşılaşması sonrası takımımızın içecek sponsoru olan 3E Girişim Şirketi’ni ziyaret ederek imzalı forma hediye ettik. İşletme sahibi Melih Bildiren’e ve 3E Girişim ailesine takımımıza verdiği destek için teşekkür ederiz” dedi.