Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımından Efkar Et Kombinasına Ziyaret

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Burhaniye Belediyespor ile oynayacağı maç öncesi takım sponsorlarından Efkar Et Kombinasını ziyaret etti.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz ile birlikte Efkar Et Kombinasını ziyaret eden Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik ekibi işletme sahiplerinden Efkan Babalık ile bir araya geldi. Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ziyaretleri sırasında Efkan Babalık’a takımın imzalı formasını hediye etti.

Takım sponsorlarından Efkar Et Kombinasına gerçekleştirdikleri ziyaret ile açıklama yapan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz, “Kadın Basketbol Takımımız ile birlikte Burhaniye Belediyespor karşılaşması öncesinde sponsorumuz Efkar Et Kombinası işletme sahiplerinden Efkan Babalık’ı ziyaret ettik. Kadın Basketbol Takımımıza verdikleri destek için Efkar Et Kombinası ailesine teşekkür ederiz” dedi.