#

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımından Farklı Galibiyet: 58-81

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı deplasmanda rakibi Çeşme Basketbol Takımını 58-81 yendi.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı TKBL’nin 20. Haftasında Çeşme Basketbol ile karşı karşıya geldi. Çeşme Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma boyunca Turgutlu Belediyespor ekibi üstünlüğünü korumayı başardı. Maçın ilk yarısını 31-42 galibiyetle kapatan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, maç sonunda ise rakibini 58-81 mağlup etti.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımında Ashley Nneka Ezeh 18 sayı ve 10 ribaund ile maçın en büyük katkı sağlayan oyuncusu oldu. Halime Vural 15 sayı ve 8 ribaund, Gamze Sena Dülegöz ise 15 sayı, 3 ribaund ile maçın diğer skorer isimleri oldular.

Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz takımı yalnız bırakmadı

Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz, Çeşme’deki oynanan müsabakada Kadın Basketbol Takımını yalnız bırakmayarak maçı tribünden izledi.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “Maçın ilk anından itibaren üstünlüğümüzü koruduk ve başardık. Oyuncularımı tebrik ediyorum, çok önemli bir galibiyete imza attılar. Önümüzdeki maçlarda da aynı hedef ve kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.