Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımından Gamalı Köftecisine Teşekkür Ziyareti

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Burhaniye Belediyespor karşılaşması sonrası takım sponsorlarından biri olan Gamalı Köftecisini ziyaret etti.

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi C Grubunda oynadığı ikinci maçında rakibi Burhaniye Belediyesporu 68-62’lik skorla yenerek ikinci galibiyetini elde eden Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, maçın ardından Gamalı Köftecisini ziyaret ederek galibiyet sevinci paylaştı. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz’ın da katıldığı ziyaret sırasında Kadın Basketbol Takımı, Gamalı Köftecisine imzalı forma hediye etti.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz, “Kadın Basketbol Takımımız ile birlikte Burhaniye Belediyespor karşılaşması sonrası sponsorlarımızdan Gamalı Köftecisini ziyaret ederek imzalı forma hediye ettik. İşletme sahibi Şevki Atman'a ve Gamalı Köftecisi ailesine takımımıza verdiği destek için teşekkür ederiz” dedi.