#

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımının Konuğu Tarsus Belediyesi

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımının 11. maçındaki rakibi Tarsus Belediyesi olacak. 11 Aralık Cumartesi günü 14:30’da başlayacak müsabaka, Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, TKBL’nin 11. Hafta karşılaşmasında Tarsus Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Rakibini kendi evinde konuk edecek olan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı cumartesi günkü maç öncesinde antrenmanlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Turgutlu Belediyespor – Tarsus Belediyesi karşılaşması 11 Aralık Cumartesi saat 14:30’da Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak. TBF’nin aldığı karar doğrultusunda yüzde yüz kapasiteyle seyirci alınabilecek. Salona girişlerde aşı kartı ve HES Kodu kontrolü yapılacak.

Taraftarların desteğinin takım için önemli olduğunu ifade eden Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın yeni başantrenörü Gökhan Aşıcı “Tarsus Belediyesi ile cumartesi günü oynayacağımız maçta takım olarak güzel bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum. TKBL’deki her maç, takımımızın başarısı için olukça önemli. Bundan dolayı taraftarlarımızın desteği takımımızın moral ve motivasyonunu daha da yükseltecektir. Tüm sporseverlerimizi cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız maça davet ediyoruz” dedi.