#

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Akhisar Deplasmanında

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımının bu haftaki rakibi Akhisar Belediyesi Sportif Faaliyetler Takımı olacak. 29 Ocak Cumartesi günü 15:00’da başlayacak karşılaşma Akhisar Spor Salonu’nda oynanacak.

TVF Kadınlar 2. Liginde mücadelesini sürdüren Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 11. hafta müsabakalarında Akhisar Belediyesi Sportif Faaliyetler Takımı ile karşı karşıya gelecek. Sezonun bitimine üç hafta kala oynanacak maçta Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı antrenmanlarına devam ediyor.

Turgutlu Belediyespor – Akhisar Belediyesi Sportif Faaliyetler mücadelesi 29 Ocak Cumartesi günü saat 15:00’da Akhisar Spor Salonu’nda yaşanacak.

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “Kadınlar 2. Ligindeki mücadelemize Akhisar Belediyesi Sportif Faaliyetler Takımı ile oynayacağımız maçla devam edeceğiz. Sezonun bitimine çok az bir süre kaldı. Tüm maçlarımızı en iyi şekilde oynayarak sezonu güzel bir şekilde tamamlamayı hedefliyoruz. Cumartesi günkü maçımızı kazanarak evimize döneceğimize inanıyoruz” dedi.