#

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Akhisargücü’ne Konuk Olacak

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı bu hafta Akhisargücü’nün evine konuk olacak. Müsabaka 15 Ocak Cumartesi günü saat 14:00’da Akhisar Spor Salonu’nda oynanacak.

TVF Kadınlar 2. Liginin ikinci yarısının ilk maçında Torbalı Belediyespor’u 3-2 yenerek ikinci yarıya iddialı bir başlangıç yapan Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı bu hafta Akhisargücü ile karşı karşıya gelecek. Akhisargücü ile oynadığı ilk maçı 3-0 kazanan Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı cumartesi günkü karşılaşmadan da galip ayrılarak rakibine karşı 2’de 2 yapmayı hedefliyor.

Akhisar Spor Salonu’nda 15 Ocak Cumartesi günü oynanacak Turgutlu Belediyespor – Akhisargücü maçı saat 14:00’da başlayacak.

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “Geçtiğimiz hafta Torbalı Belediyespor’a karşı aldığımız galibiyet takımımızın moralini oldukça yükseltti. Bu hafta rakibimiz Akhisargücü. İkinci kez karşılaşacağımız rakibimizle cumartesi günü oynayacağımız maçtan galip olarak ayrılacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.