#

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Lidere Konuk Olacak

TVF Kadınlar 2. Ligi bu hafta Turgutlu Belediyespor – Salihli Belediyesi mücadelesine sahne olacak. İki güçlü takımın karşılaşması 12 Aralık Pazar günü Salihli Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Maç saat 14:00’da başlayacak.

TVF Kadınlar 2. Liginde sezonun en merak edilen maçlarından biri olan Turgutlu Belediyespor- Salihli Belediyesi karşılaşması 12 Aralık Pazar günü oynanacak. Maç boyunca mücadelenin eksik olmayacağı karşılaşmada Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı rakip takımın sahasında galibiyet parolasıyla tüm gücünü ortaya koyacak.

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ile Salihli Belediyesi, 12 Aralık Pazar günü saat 14:00’da Salihli Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.

Takımın gücü ve iddiasını koruyarak pazar günkü maça hazır olduklarını belirten Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “Pazar günü Salihli Belediyesi ile oynayacağımız maç oldukça önemli. Takım olarak biz hazırız. Grubumuzun namağlup liderine karşı Salihli’den galip olarak döneceğimize inanıyoruz. Her maçta olduğu gibi bu karşılaşmada da gücümüzü ve iddiamızı koruyacağız” dedi.