Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Rota Koleji’nin Evine Konuk Olacak

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Kadınlar 2. Ligindeki beşinci maçında Rota Koleji ile karşı karşıya gelecek. 28 Kasım Pazar günü İzmir Gaziemir’de oynanacak karşılaşma 14:00’da başlayacak.

TVF Kadınlar 2. Liginde üçüncü sırada yer alan Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, beşinci maçında Rota Koleji’nin evine konuk olacak. Art arda aldığı galibiyetlerle ligin güçlü takımlarından biri olduğunu gösteren Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, dördüncü galibiyetini elde etmek için mücadelesine devam edecek.

Turgutlu Belediyespor- Rota Koleji karşılaşması 28 Kasım Pazar günü saat 14:00’da İzmir Gaziemir’de oynanacak.

Her maçta daha da güçlendiklerini söyleyen Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “Beşinci maçımızı Rota Koleji ile oynayacağız. Oynadığımız her maçın ardından daha da güçleniyor ve iddiamızı artırıyoruz. Bu hafta da kazanan taraf olacağımıza ve dördüncü galibiyetimizi elde edeceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.