Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımından İlk Galibiyet

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Bölgesel Lig Grup Müsabakalarındaki ilk maçında rakibi Soma Spor’u 3-0 yenmeyi başardı.

Bölgesel Ligde ilk kez mücadele eden Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ilk maçından galibiyetle ayrıldı.Manisa Atatürk Spor Salonu’nda saat 15:00’da başlayan karşılaşmada Belediyespor Kadın Voleybol Takımı rakibi Soma Spor’u 25-16, 25-17 ve 25-13’lük set sonuçlarıyla 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Bölgesel Lig Grup Müsabakaları kapsamında 11 Haziran Cuma günü (yarın) saat 15:00’da Manisa Atatürk Spor Salonu’nda Seramiksan Spor ile karşı karşıya gelecek.

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Erdal Kurç, “İlk kez mücadele ettiğimiz Bölgesel Lig Grup Müsabakalarında rakibimiz Soma Spor’u 3-0 yenerek ilk galibiyetimizi elde ettik. Yarın ve cumartesi günü oynayacağımız grup maçlarımızda da rakiplerimizi yenerek final maçlarında oynayacağımıza inanıyoruz. Bölgesel Lig mücadelemize güzel başladık ve bunun devamını getireceğiz” dedi.