Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımının Rakibi Altekma Altınordu

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Kadınlar 2. Ligindeki üçüncü maçında Altekma Altınordu Takımı ile karşı karşıya gelecek. 14 Kasım Pazar günü Balçova Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 14:00’da başlayacak.

Tarihinde ilk kez Kadınlar 2. Liginde mücadelesini sürdüren Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, üçüncü maçına çıkacak. Geçtiğimiz pazar günü kendi evinde oynadığı maçta rakibi Akhisargücü’nü 3-0 yenen Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımının bu haftaki rakibi Altekma Altınordu olacak. Rakip takımın sahasında gerçekleşecek karşılaşmanın başlangıç düdüğü 14 Kasım Pazar günü saat 14:00’da çalacak.

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “Bu pazar günü Kadınlar 2. Ligindeki üçüncü, deplasmandaki ikinci maçımızı oynayacağız. Bir önceki maçımızda 3-0’lık skorla rakibimize geçit vermemiştik. Aynı şekilde bu haftayı da galibiyetle kapatmayı hedefliyoruz” diye konuştu.