Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın Rakibi Rota Koleji

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı bu hafta Rota Koleji ile karşı karşıya gelecek. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 06 Şubat Pazar günü saat 14:00’da başlayacak.

TVF Kadınlar 2. Liginde mücadelesini sürdüren Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın bu haftaki rakibi Rota Koleji olacak. Rakibiyle deplasmanda oynadığı ilk maçı 3-1 kazanan Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı sezonun bitimine 2 hafta kala galibiyet hedefiyle tüm gücünü ortaya koyacak.

Turgutlu Belediyespor-Rota Koleji karşılaşması 06 Şubat Pazar günü saat 14:00’da Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak.

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “Ligde play off karşılaşmalarından önce son üç maçımızı oynayacağız. Bu haftaki rakibimiz Rota Koleji olacak. Rakibimize karşı ikinci galibiyetimizi kazanmak için mücadelemizi göstereceğiz. Tüm sporseverlerimizi pazar günü oynayacağımız karşılaşmaya davet ediyoruz” dedi.