Turgutlu Belediyespor Masa Tenisi Branşını Aktif hale Getirdi

Turgutlu Belediyesi masa tenisi branşını aktif hale getirerek spora ve sporculara yönelik yatırımlarına devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi “Sporla Büyüyen Gençlik” projesi kapsamında gençleri sporla buluşturmaya devam ediyor. Bünyesinde bulunduğu branşlara masa tenisini de dahil ederek aktif olduğu branşların sayısını arttırdı. Bu kapsamda masa tenisi branşında 50 lisanslı sporcu Turgutlu Belediyesporlu oldu.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, antrenör Özlem Tavkaya ve sporcularla bir araya geldi. Görüşme sonucunda yeni oluşan takımın profesyonel malzeme ihtiyaçları karşılandı.

Sporun her branşında gençlerin yanında olduğunu belirten Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Bünyemizde bulunan branşlarımıza masa tenisi sporunu da dahil ettik. Lisanlı sporcu kimliğimizi genişlettik. Kentimizi temsil edecek olan pırıl pırıl gençlerimizle önemli başarılar elde edeceğimizi umuyorum. Turgutlu Belediyesi olarak maddi ve manevi imkanlarımızı seferber edip tüm spor alanlarında gençlerimizin her daim yanında olacağız” dedi.