Turgutlu Belediyespor Takımları Deplasmanda

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı deplasmanda Akhisar Belediyesi ile Kadın Basketbol Takımı ise deplasmanda Diba ile karşılaşacak.

Turgutlu Belediyespor Takımları bu hafta maçlarını deplasmanda oynayacak. Kadın Voleybol Takımı deplasmanda Akhisar Belediyesi ile karşılaşacak. Müsabaka Akhisar Spor Salonunda Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak. Manisa’nın tek kadın basketbol takımı olan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ise Pazar günü Sinan Şamil Sam Spor Salonunda saat 16.00’da Diba Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz: “ Bu hafta iki takımımızda deplasmanda oynayacak maçlarını. İnşallah Turgutlu’muza çifte galibiyet ile döneceğiz. Takımlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.