#

Turgutlu Belediyespor Tuğçe Köseyi de Kadrosuna Dahil Etti

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı pasör çaprazı Tuğçe Köse ile sözleşme imzaladı. Genç sporcu Turgutlu Belediyespor altyapısından transfer olan altıncı isim oldu.

Turgutlu Belediyespor altyapısında yetişen Tuğçe Köse, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz’ın imzaladığı sözleşme ile Belediyespor Kadın Voleybol A Takım kadrosuna dahil oldu. 19 yaşındaki pasör çaprazı, Kadınlar 2. Liginde sahada Turgutlu adına mücadele edecek.

Turgutlu Belediye Başkanı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz, “İlk kez Kadınlar 2. Liginde oynayacak Kadın Voleybol Takımımız için genç ve dinamik bir takım kurma yolunda transferlerimizi art arda gerçekleştiriyoruz. Tuğçe Köse de mücadelesinden ve azminden emin olduğumuz, geleceği parlak genç sporcularımızdan bir tanesi. Kendisine takımımızda ve 2. Lig mücadelesinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tuğçe Köse, “Kadınlar 2. Liginde ilk kez mücadele edecek olan takımımızda bu ilkin bir parçası olacağım için oldukça heyecanlıyım. İkinci lige çok iyi hazırlanacak ve sezon boyunca peş peşe galibiyetler alacağımıza inanıyorum. Takımımıza güvenen ve her zaman bizlerin yanında olan Başkanımız Çetin Akın ve Başkan Yardımcımız Fırat Honaz başta olmak üzere antrenörlerimize emekleri ve destekleri için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.