Turgutlu Belediyespor U18 Kadın Basketbol Takımı Anadolu Şampiyonası Yolunda

Turgutlu Belediyespor U18 Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Federasyonu U18 Kızlar 2. Bölge Şampiyonası’nın ilk maçında rakibi Kepez Belediyesini 67-59 yenerek Anadolu Şampiyonası’na adını yazdırmak için önemli bir galibiyete imza attı.

Muğla’da düzenlenen U18 Kızlar 2. Bölge Şampiyonası’nda Manisa’yı temsil eden Turgutlu Belediyespor U18 Kadın Basketbol Takımı, şampiyonaya galibiyetle başladı. Muğla Menteşe Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada rakibi Kepez Belediyesine karşı mücadele eden Turgutlu Belediyespor ekibi, maç boyunca üstünlüğünü koruyarak sahadan 67-59 galip olarak ayrıldı.

Turgutlu Belediyespor U18 Kadın Basketbol Takımı şampiyonanın ikinci karşılaşmasında Söke Basket Takımıyla karşılaşacak. Maç 29 Mart Çarşamba günü saat 11:00’de Menteşe Spor Salonu’nda oynanacak. Turgutlu Belediyespor U18 Kadın Basketbol Takımı, Söke Basket Takımı ile oynayacağı maçı kazanması durumunda Anadolu Şampiyonası’na adını yazdırmış olacak.

Hedeflerinin Anadolu Şampiyonası olduğunu belirten ve elde edilen galibiyetin bu hedefi gerçekleştirme noktasında oldukça önemli olduğunu ifade eden Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “U18 Kadın Basketbol Takımımız kentimizi temsil eden tek kadın basketbol takımı olarak 2. Bölge Şampiyonası’nda mücadele ediyor. Şampiyonanın ilk maçında önemli bir galibiyet elde eden oyuncularımızı ve antrenörlerimizi gönülden kutluyor, başarılarının devamı diliyorum. Anadolu Şampiyonası hedefimizi de gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum. Kalbimiz U18 Kadın Basketbol Takımımızla birlikte” dedi.