#

Turgutlu Belediyespor Voleybol’un Fikstürü Belli Oldu

Tarihinde ilk kez bu yıl 2. ligde mücadele edecek olan Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımının fikstür çekimi gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz yıl kurulan ve bölgesel ligde mücadele eden, bu sezon ise 2. ligde mücadele edecek olan Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı’nın rakipleri ve fikstürü belli oldu.

Turgutlu Belediyespor 2. Lig 1. Grupta Aydın B.Şehir Bld, İnegöl Bld, Karacabey Bld,Tofaş Spor, Cavidil Spor, Esenyurt Voleybol, Arkas Spor, Gebze Gençlik Hizmetleri, Kütahya Bld, Kütahya Simav Kazcıoğlu Oto, Akhisargücü ile bir üst lige yükselmek için mücadele edecek.

Çekilen fikstür sonucunda Turgutlu Belediyesi ilk maçını Aydın Büyükşehir Belediyesi ile deplasmanda oynayacak. Sezon ise bir aksilik yaşanmazsa 11 Ekim’de başlayacak. Yarı final ve final grubu maçları ise Mart ayında oynanacak.

Hem basketbolda hem voleybolda iddialı takımlar oluşturmak için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Turgutlu Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz: “Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl bir aksilik olmazsa tüm spor branşlarında Turgutlu’nun yılı olacak. İddialı takımlar kurarak seyir zevki yüksek maçlar oynamak istiyoruz. Umarım sezon sonu hedeflediğimiz yerlerde olacağız.”dedi.

Turgutlu Belediyespor’un fikstürü şu şekilde:

1. Hafta Aydın B.Şehir Bld-Turgutlu Belediyesi

2. Hafta Turgutlu Belediyesi- Kütahya Simav Kazcıoğlu Oto

3. Hafta Esenyurt Voleybol- Turgutlu Belediyesi

4. Hafta Turgutlu Belediyesi- Arkas Spor

5. Hafta Turgutlu Belediyesi- Kütahya Bld

6. Hafta İnegöl Bld- Turgutlu Belediyesi

7. Hafta Turgutlu Belediyesi- Akhisargücü

8. Hafta Tofaş Spor- Turgutlu Belediyesi

9. Hafta Turgutlu Belediyesi- Karacabey Bld

10. Hafta Cavidil Spor- Turgutlu Belediyesi

11. Hafta Turgutlu Belediyesi-Gebze Gençlik Hizmetleri