#

Turgutlu Belediyespor’da 23 Ekim Pazar Günü Çifte Heyecan Yaşanacak

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol ve Voleybol Takımları 23 Ekim Pazar günü deplasman mücadelesine çıkacak. Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın rakibi Kırklareli Basketbol olurken Kadın Voleybol Takımı Rota Koleji ile karşı karşıya gelecek. Her iki maç da deplasmanda oynanacak.

Geçtiğimiz Çarşamba günü HDI Sigorta Yalova VIP Takımı ile oynadığı maçı 94-87 kazanan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı TKBL’de 6. hafta karşılaşmasında Kırklareli Basketbol Takımı’nın evine konuk olacak. Turgutlu Belediyespor – Kırklareli Basketbol mücadelesi 23 Ekim Pazar günü saat 16:00’da Kırklareli Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak

Kadın Voleybol Takımının rakibi Rota Koleji olacak

TVF Kadınlar 2. Ligi’nde 2’de 2 yaparak galibiyet serisini sürdüren Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı sezonun ilk deplasman maçına çıkmaya hazırlanıyor. Kadın Voleybol Takımının rakibi ise Rota Koleji olacak. Turgutlu Belediyespor-Rota Koleji maçı 23 Ekim Pazar günü Gaziemir Spor Salonu’nda oynanacak. Müsabaka saat 14:00’da başlayacak.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kadın Basketbol ve Voleybol Takımlarımızın pazar günü oynayacakları maçlarda çifte heyecan yaşayacağız. Bu haftayı galibiyetle kapatmak istiyoruz. Kadın Basketbol ve Voleybol Takımlarımıza karşılaşmalarında başarılar diliyorum” dedi.